Text Size

IT per Qytetaret

Printer-friendly versionSend to friendPDF version

Share this

Demokracia Elektronike

Emiljan Dyrmishi
13/04/2020 - 14:33
Ne 10 Prill ne Qendren Mediatike te Beogradit, u lancua websiti i rrjetit te aktivisteve Baterija.org . Rrjeti dhe portali i ri ka qellim qe te lehtesoje dhe promovoje perfshirjen e te rinjve ne...
Emiljan Dyrmishi
23/02/2020 - 12:48
Llogaridhenia politike dhe teknologjite e reja ishin subjektet kryesore te Konferences 3 ditore POINT , te mbajtur javen e shkuar ne Sarajeve. Konferenca ofroi nje vendtakim per takimin e...

Е - rights

Emiljan Dyrmishi
25/05/2020 - 12:50
Nen kujdesin e Forumit WSIS 2012, Maria Ruxandra Stoicescu, studiuese dhe konsulente e pavarur ka intervistuar Anriette Esterhuysen, Drejtoreshen Ekzekutive te Shoqates per Komunikime Progresive (...

FLOSS

Emiljan Dyrmishi
04/04/2020 - 07:50
Ne 31 Mars, u mbajt ne Sarajeve MozCoffee i pare, i organizuar nga  Aleksandar Savić, Vullnetar i Mozillas dhe perfaqesues per Bosnje-Hercegovinen. Nga 20 persona te rregjistruar fillimisht, 16...
Emiljan Dyrmishi
16/02/2020 - 11:38
Sot, 16 shkurt, ne dyqanin e librave 'BuyBook' ne Sarajeve ne oren 19, Floss-BiH do te mbaje Festimet e dites vjetore te Kodit, per te promovuar Akademine Kod tek qytetaret e Sarajeves.

Genders

Emiljan Dyrmishi
18/05/2020 - 13:42
Shoqata Fenomena organizoi nje konference me 8 maj, 2012, ne sallen e qytetit te Kraljeves, per te paraqitur rezultatet e "Te drejtat Ekonomike te Grave - Promovimi i Grave ne Sipermarrjen dhe...
Emiljan Dyrmishi
10/02/2020 - 22:38
Konferenca dy ditore e Dialogut Europian per Qeverisjen ne Internet me pjesmarres nga e gjithe europa diskutoi ceshtjet emergjente ne nje perspektive multi faktoriale. Fjala Dialog e per shkruan...

Search

Archive

Linux za sve

  • Zorin OS Lite recenzija
  • Dostupna je Mageia 2
  • Zato što možemo – Akcijska rasprodaja Indie igara
  • Gimp 2.8 tečaj treći dio – Odabir pojedinih elemenata slike
  • Objavljen Linux Mint 13 “Maya”, dostupan s MATE i Cinnamon grafičkim sučeljima

Abras media-bhs

  • Kultur Shock - 70 godina od antifa ustanka u BiH
  • Bilježnica Robija K.: Gospodarski rast
  • Ko stoji iza najvećeg cyber napada, Flame?
  • Završeno snimanje dugometražnog filma "Cure"
  • Irak: Otkriveno 40 antičkih nalazišta


DSDS 2012