Text Size

Regional Events

Emiljan Dyrmishi
11/05/2020 - 16:30

Fondacioni Akademia e Paqes fton te gjithe te interesuarit te marrin pjese ne Akademine e Peste Post-Jugosllave te Paqes qe do te mbahet ne Sarajeve nga data 22-31 Korrik 2012.

Emiljan Dyrmishi
18/04/2020 - 07:49

Konferenca rajonale " Sjellja e Shoqerise Civile ne Ballkanin Perendimor", e organizuar nga Qendra e Studimeve Transatlantike te Avancuara per marredheniet nderkombetare te Universitetit John Hopkinster (SAIS), ne bashkepunim me Fondacionin Amerikano-Boshnjak, Rrjeti i O.Sh.C CEI,...

Emiljan Dyrmishi
30/03/2020 - 19:53

Ne 2 Mars 2012 ne Split u prit konferenca Kontekstet e sportit qe diskutoi per ceshtjet e perfshirjes, ndryshimeve dhe qendrueshmerise ne sporte.

Emiljan Dyrmishi
07/03/2020 - 09:06

Konferenca nderkombetare per sipermarrjen sociale e mbajtur ne 29 Shkurt dhe 1 Mars 2012 ne universitetitn Kadir Has ne Stamboll te Turqise, mblodhi me shume se 150 praktikues te sipermarrjes sociale, shkollare dhe akademike, perfaqesues te organizatave te shoqerise civile nga vende te ndryshme te Ballkanit perendimor, Turqia, Ukrahina, Gjeorgjia, Gjermania dhe Britania e Madhe per te diskutuar trendet aktuale dhe te ardhshme te sipermarrje sociale ne rajon,...

Emiljan Dyrmishi
29/02/2020 - 18:07

Ka startuar sot ne Stamboll te Turqise, Konferenca Nderkombetare e Sipermarrjes Sociale e organizuar nga TACSO, ne bashkepunim me British Council dhe TÜSEV (Fondacioni i sektorit te trete ne Turqi).

Emiljan Dyrmishi
29/02/2020 - 18:06

Ka startuar sot ne Stamboll te Turqise, Konferenca Nderkombetare e Sipermarrjes Sociale e organizuar nga TACSO, ne bashkepunim me British Council dhe TÜSEV (Fondacioni i sektorit te trete ne Turqi).

Emiljan Dyrmishi
07/02/2020 - 10:30

Konferenca rajone POINT (Pergjegjesia politike dhe Teknologjite e reja) do te mbledhi ne Sarajeve nga 16-18 Shkurt 2012, organizata te shoqerise civile nga shtate vende te Europes Juglindore qe punojne intensivisht ne zonen e perdorimit te teknologjive te reja.

Search

Archive

Linux za sve

  • Zorin OS Lite recenzija
  • Dostupna je Mageia 2
  • Zato što možemo – Akcijska rasprodaja Indie igara
  • Gimp 2.8 tečaj treći dio – Odabir pojedinih elemenata slike
  • Objavljen Linux Mint 13 “Maya”, dostupan s MATE i Cinnamon grafičkim sučeljima

Abras media-bhs

  • Kultur Shock - 70 godina od antifa ustanka u BiH
  • Bilježnica Robija K.: Gospodarski rast
  • Ko stoji iza najvećeg cyber napada, Flame?
  • Završeno snimanje dugometražnog filma "Cure"
  • Irak: Otkriveno 40 antičkih nalazišta


DSDS 2012