Text Size

News ...

Rrjeti evropian i organizatave për monitorimin e zgjedhjeve (ENEMO) ka filluar misionin për vëzhgimin e zgjedhjeve të ardhshme lokale 2013 në Kosovë. Në një kumtesë për shtyp, ENEMO paralajmëron se...
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, po ashtu ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës në favor të Presidentes së Kosovës për të hequr artikullin siç e ka quajtur Jahjaga, “shpifës...
Organizata ndërkombëtare Save the Children nga Shqipëria dhe Kosova në bashkëpunim me organizatën “Syri i Vizonit” kanë organizuar një vizitë studimore në Pejë për grupin e fëmijëve “16+” nga qytetet...
Demokracia në Veprim (DnV), në kuadër të projektit për përfshirjen e gruas në proceset zgjedhore, të premten ka mbajtur një debat publik në Pejë, me ç’rast është diskutuar për sfidat e përfaqësimit...
Qytetet e ndara janë përkujtues të një të kaluare të hidhur dhe të rrezikut që vjen nga përjashtimi dhe nga refuzimi për të pranuar e respektuar të tjerët, kështu u tha presidentja e Kosovës, Atifete...
Organizata Joqeveritare Syri i Vizionit ka filluar mbajtjen e një kursi profesional të floktarisë për femrat e komuniteti egjiptian dhe ashkali të lagjes Mëhallë të Komunës së Klinës, si nevojë dhe...
Ministria e Punëve të Brendshme ka lansuar sot fushatën kombëtare kundër trafikimit të qenieve njerëzore, “Hapi sytë”. Fushata ka për qëllim ndërgjegjësimin e publikut dhe do të zgjasë një muaj dhe...
Prishtinë, 17 shtator 2013 – Liderët dhe pjesëtarët e komunitetit islam, ortodoks serb, katolik, protestant dhe hebraik u mblodhën sot në një konferencë të organizuar nga OSBE në Prishtinë me temë...

Search

Istraživanje: Mladi i mediji

Istraživanje: Mladi i mediji

Youth: https://www.surveymonkey.com/s/youth-ba

Youth organizations: https://www.surveymonkey.com/s/bosnia-youth-organizations

Media: https://www.surveymonkey.com/s/bosnia-media

Linux za sve

  • The Outhreach Project for Women objavljuje natječaj za tromjesečnu stipendiju
  • Dostupan je sedamnaesti broj časopisa LiBRE
  • Intel i Arduino potpisali sporazum o suradnji
  • Francuzi smanjili troškove za 40% prelaskom na Linux i programe otvorenog koda
  • Pozivamo vas da ove nedjelje prisustvujete virtualnom sastanku HULK-a

Abras media-bhs

  • Brčko: Više od 8.000 osoba nema ličnu kartu
  • UG "Zašto ne" uputilo prigovor Agenciji za zaštitu ličnih podataka BiH
  • Muslimanskoj braći ukinut status NVO-a
  • Volonteri u BiH će zasaditi milion sadnica za jedan dan
  • Osnovne plate sudija i tužilaca 3.800 KM


DSDS 2013

 

 

Partners

Mreža preduzetnica Kraljevo