Warning: Table './oneworld_oneworldseeorg/cache' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables' in /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './oneworld_oneworldseeorg/cache' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE cache SET data = 'a:823:{s:13:\"theme_default\";s:6:\"owpsee\";s:13:\"filter_html_1\";i:1;s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:27:\"menu_secondary_links_source\";s:0:\"\";s:25:\"drupal_http_request_fails\";b:1;s:15:\"install_profile\";s:7:\"default\";s:17:\"node_options_page\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:12:\"comment_page\";s:1:\"0\";s:14:\"theme_settings\";a:22:{s:11:\"toggle_logo\";i:1;s:11:\"toggle_name\";i:0;s:13:\"toggle_slogan\";i:0;s:14:\"toggle_mission\";i:0;s:24:\"toggle_node_user_picture\";i:0;s:27:\"toggle_comment_user_picture\";i:0;s:13:\"toggle_search\";i:0;s:14:\"toggle_favicon\";i:1;s:20:\"toggle_primary_links\";i:1;s:22:\"tog in /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './oneworld_oneworldseeorg/cache' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables:sq' in /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './oneworld_oneworldseeorg/cache' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE cache SET data = 'a:0:{}', created = 1419077481, expire = 0, headers = '', serialized = 1 WHERE cid = 'variables:sq' in /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc:135) in /home/oneworld/public_html/includes/bootstrap.inc on line 736

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc:135) in /home/oneworld/public_html/includes/bootstrap.inc on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc:135) in /home/oneworld/public_html/includes/bootstrap.inc on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oneworld/public_html/includes/database.mysql.inc:135) in /home/oneworld/public_html/includes/bootstrap.inc on line 739
Firmosje e Letres se Yoda per EA | OneWorldsee platform for southeast Europe
   
Text Size

Firmosje e Letres se Yoda per EA

Printer-friendly versionPrinter-friendly versionSend by emailSend by email

Shoqata All Out u fton te gjitheve qe te nenshkruani letren e saj te mbeshtetjes per Electronic Arts (EA), prodhuesi i video-lojrave shume popullore Star Wars: The Old Republic, e cila nuk eshte target i bojkotit te orkestruar nga grupe te urryeshme anti-gay.

Join Yoda in support to Electronic ArtsBashkojuni Yoda-s per mbeshtetjen e Electronic Arts

E.A u sulmua kur vendosi qe t'u jepte lojtareve ne mbare boten nje mundesi te perfshirjes se historive romantike me personazhe gay ne lojen interaktive Star Wars.

“Tani mijera letra anti-gay kane vershuar ne zyrat qendrore te Electronic Arts, duke kercenuar per te shtyre kompanine dhe stafin e saj ne erresire. "Homot jane duke drejtuar lojrat!" shkruante ne nje leter bojkoti. "Nxis te gjithe prinderit t'i largojne femijet e tyre nga lojrat e Electronic Arts per t'i parandaluar nga perhapja e AIDS.

Te gjithe besojne se kompani si E.A duhet qe te vleresohen e shperblehen kur bejne gjene e duhur dhe ne mund t'i ndihmojme duke qendruar ne anen e tyre, duke nenshkruar kete leter tani, dhe t'i kerkojme asaj qe te qendroje e forte dhe te rezistoje.

Ata sapo mblodhen 50,000 nenshkrime, Te gjithe anetaret do te shperndajne letrat e tyre, te stiluar si karakteret e Star Wars, drejtperdrejte tek zyrat qendrore te Electronic Arts.

Nenshkruani Peticionin ketu: www.allout.org.

Share this