Text Size

Mali i Zi

luan
27/06/2020 - 09:47

Aktivistët e Aleancës Qytetare kanë shpërndarë fletushka dhe kopje të Ligjit për Ndihmë Ligjore pa Pagesë më 23 dhe 24 qershor në qendër të Podgoricës, në orvatje për të informuar qytetarët për këtë institut në të cilin mund të aplikohet në zyrat për ndihmë ligjore pa pagesë të cilat funksionojnë në kuadër të gjykatave komunale.

luan
15/05/2020 - 08:52

Më 11 maj, Aleanca Qytetare e Malit të Zi mbajti një punëtori në panairin e librave në Podgoricë në temën “Publikimi në fushën e të drejtave të njeriut dhe sundimin e ligjit”. Stenda e saj ofroi raporte të AQ-së, por gjithashtu një numër të publikimeve të rëndësishme të OJQ-ve tjera nga Mali i Zi dhe rajoni.

Emiljan Dyrmishi
21/06/2020 - 09:37

Organizatat e shoqerise civile nga Serbia, Mali i Zi, Maqedonia dhe Kroacia kane krijuar Forumin Rajonal per pershtatjen me ndryshimet klimatike, ne konferencen dy-ditore rajonale te mbajtur javen e kaluar ne 13-14 qershor 2012 ne Sutomore, Mali i Zi.

Forumi mblodhi me shume se 80 Organizata te Shoqerise Civile nga te kater vendet me qellim per te bashkuar perspektivat humanitare, sociale, ekonomike dhe mjedisore per çeshtjet e pershtatjes ndaj...

Emiljan Dyrmishi
14/06/2020 - 13:44

 

Veselin Raduloviç, avokat nga Podgorica dhe anetar i Frontit Qytetar paraqiti ne Gjykaten Kushtetuese te Malit te Zin kerkesen per te vendosur mbi kushtetutshmerine e ligjit te miratuar rishtazi qe permban nje takse mbi kartat SIM, matesit elektrike dhe lidhjet e Tv kabllor Te henen me 11 Qershor 2012.

Emiljan Dyrmishi
29/05/2020 - 10:13

Aleanca Qytetare e Malit te Zi kerkoi nga institucionet shteterore ne nje leter te hapur derguar me 25 Maj 2012 ne klubet e deputeteve ne Parlamentin e Malit te Zi, ne Komisionin Shteteror Zgjedhor, ne media dhe ne Qendren per Tranzicion Demokratik (CDT), per te ndermarre veprimet e duhura per te çrrenjosur dhe per te parandaluar abuzimet e zyrave shteterore dhe burimeve...

Emiljan Dyrmishi
05/04/2020 - 17:46

Qendra per Demokraci dhe te Drejtat e Njeriut (CEDEM) organizoi ne 3 Prill 2012 ne Hotel "Mali i ZI" ne Podgorice nje seminar per "Standartet Europiane Ne Luften Ndaj Korrupsionit Dhe Krimit Te organizuar".

Emiljan Dyrmishi
04/04/2020 - 08:28

Organizata jo qeveritare nga Mali i Zi Juventas ka nenshkruar ne 28 Mars 2012, memorandumin e mirekuptimit dhe bashkepunimit me Ministrine e Shendetesise dhe Institutin e Shendetit Publik te Malit te Zi qe ka te beje me aktivitetet e zbatuara nga Juventas ne kuader te programit per te drejtat e njeriut.

Search

Our initiatives

13 Parine

APC NEWS

  • The government and the Association of Internet Providers block access to websites in Ecuador
  • Ending digital exclusion: Why the access divide persists and how to close it
  • Joint statement to Brazilian congress: Drop dangerous cybercrime bills
  • APC's reflections on the 2015 Internet Governance Forum: 10 years and looking forward
  • APC condemns undermining of democracy in Brazil

Ženska posla

  • Dan vidljivosti transrodnih osoba
  • Vlasti peru ruke od ženskih problema
  • Neka nam živi 8. mart!
  • Hollaback BiH: Dosta nasilja!
  • Beyoncé, “Beyoncé” i ja