Text Size

Bosnje dhe Hercegovine

luan
14/09/2020 - 08:31

Lëvizja Revolt Youth Movement nga Tuzla organizoi një aksion rruge të shtunën e kaluar, më 7 shtator 2013, në kuadër të fushatës “Njerëzit e bëjnë vendin", e cila synon t'u ofrojë informata qytetarëve për regjistrimin e ardhshëm të popullsisë në Bosnje dhe Hercegovnë.

luan
02/04/2020 - 08:20

Ekspozita e fotografive “Mund ta bësh nëse do” nga Almin Zrno, e organizuar si pjesë e një programi të aktiviteteve për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Romëve 2013, më 8 prill, dhe e dedikuar për fushatën e përmirësimit të arsimimit të fëmijëve romë, u hap sot në Sarajevë.

Emiljan Dyrmishi
27/06/2020 - 20:24

Qendra per Ndihme Ligjore per Grate e Zenicas shenoi Diten Nderkombetare te Mbeshtetjes per Viktimat e Dhunes, 26 Qershor, me ane te nje Flashmob ne sheshin Alija Izetbegović ne Zenica, perpara kinemase EKran MUltiplex.

Emiljan Dyrmishi
27/06/2020 - 20:14

Rreth 100 gazetare, programues, projektues, bloger, fotografe, aktiviste, studente dhe te tjere persona te interesuar do te mblidhjen qe nga neser deri ne daten 30 Qershor 2012 ne ambientet e Hotel Grand ne Sarajeve per te punuar rreth zgjidhjeve te reja te teknologjise qe kane synim t'e hartoje nje liste te problemeve dhe nevojave te ndryshme shoqerore.

Emiljan Dyrmishi
25/06/2020 - 08:31

Te premten, me 22 Qershor 2012 ne Mostar u hap platforma Alter Kultura, e cila ka per qellim te kontriboje ne decentralizimin e kultures ne Bosnje-Hercegovine nepermjet lidhjeve te aktoreve te kultures nga Banja Luka, Mostar, Tuzla dhe Sarajeva. Platforma e organizuar nga Festivali i Filmit “Pravo Ljudski” dhe OKC Abrašević u mbyll te Dielen me 24 Qershor 2012.

Emiljan Dyrmishi
06/06/2020 - 13:46

Ne do te marrim ide te reja per perdorimin e mundshem te mediave te reja per arritjen e ndryshimeve pozitive shoqerore edhe per disa dite. Pas seancave te prezantimit te mbajtur ne Sarajeve, Mostar, Banja Luka, Bihaç dhe Zvornik, ne kemi perqendruar perpjekjet tona per promovimin online dhe per komunikimin, qe do te thote se ne jemi ne dispozicionin tuaj per çdo pyetje qe mund te deshironi te na beni.

Perveç pyetjeve me e-mail , ju mund te na...

Emiljan Dyrmishi
03/06/2020 - 14:51

Ne 30 Maj 2012 Misioni i OSCE  ne Bosnje-Hercegovine ne bashkepunim me qytetin e Sarajeves, hapen qendren e pare Aarhus ne Bosnje Hercegovine. Qendra ndodhet ne ambientet e Qendres Nderkombetare Rinore dhe te Femijeve ne Novo-Sarajevo..

Emiljan Dyrmishi
29/05/2020 - 10:38

Samiti i dyte Ballkanik per Drupal-in, nje mbledhje e komuniteteve te Drupal nga Sllovenia, Kroacia, Serbia dhe Bosnja eshte mbajtur me 27 Maj 2012 ne Sarajeve. 60 pjesmarresit e samitit u njohen ne shtate seanca me mundesite e ofruara nga kjo platforme programimi.

Search

Our initiatives

13 Parine

APC NEWS

  • The government and the Association of Internet Providers block access to websites in Ecuador
  • Ending digital exclusion: Why the access divide persists and how to close it
  • Joint statement to Brazilian congress: Drop dangerous cybercrime bills
  • APC's reflections on the 2015 Internet Governance Forum: 10 years and looking forward
  • APC condemns undermining of democracy in Brazil

Ženska posla

  • Dan vidljivosti transrodnih osoba
  • Vlasti peru ruke od ženskih problema
  • Neka nam živi 8. mart!
  • Hollaback BiH: Dosta nasilja!
  • Beyoncé, “Beyoncé” i ja