Text Size

Prezantime te Programit "Innovation Lab" Ne 5 Qytete te Bosnje-Hercegovines

Printer-friendly versionPrinter-friendly versionSend by emailSend by email

Nje seri prezantimesh me qellim promovimin e programit "Innovation Lab" filloi te Premten ne Sarajeve.

Innovation Lab, nje grumbullim qe ka per synim te forcoje lidhjet e krijuara nga teknologjite e medias se re dhe disa nga mjetet e reja dixhitale - ndermjet gazetareve, perfaqesuesve te shoqerise civile, aktivisteve , artisteve, profesionisteve te IT dhe individe apo organizata te tjera te interesuara qe punojne ne fushen e mbrojtjes se te drejtave te njeriut dhe qe gjithashtu punojne te bashkuar per arritjen e ndryshimeve pozitive ne shoqeri, do te mbahet ne Sarajeve ne 28-30 Qershor 2012.

Perpara eventit, idete inovative do te mblidhen nga nje juri e perbere nga perfaqesues te medias vendase dhe te huaj, shoqerise civile dhe komunitetit te IT e cila do te perzgjedhi dhjete idete me te mira mbi te cilat do te punohet gjate dy diteve te programit.

Tre idete me te sukseshme do te fitojne pervec ndihmes teknike edhe cmime te vlefshme ne para.

Eventi organizohet nga zyra Internews e Bosnje-Hercegovines dhe Fondacioni OneWorld Platfroma per Europen Juglindore - OneWorldSEE.

Ju mund te gjeni me shume hollesi ne dokumentin e bashkengjitur ketij artikulli.

Share this